OM AVA SHOP

Mød Helle, som er personen bag Ava shop.

Det hele startede i en skør tid med Corona og diskusprolaps der tilsammen gjorde at jeg ikke kunne arbejde som massør.

Hvad gør man så? Ja man starter da sin egen webshop. I November 2020 gik Ava shop online. Og så tog det hele fart. Aviserne og Nyhederne var meget opmærksomme på mit projekt og i starten af det nye år var en platform til en ny webshop på tegnebrættet.

Som familie er vi meget opmærksomme på at spare på vores ressourcer og genbruge og give videre. Vi er på ingen måde hysteriske i vores tilgang, men realistiske i forhold til vores families tid, energi og overskud.

Devisen “Whatever works” er vores primære motto.

Jeg er stor fan af at give noget mere end bare en webshop pakke til mine kunder og følgere på de sociale medier. I får mig, min familie, når de vil være med, og et indblik i en hverdag som iværksætter.

Om du går all in eller tager et skridt af gangen er ikke relevant. Men vi skal alle sammen gøre lidt. Om det er at købe en labrador for at undgå madspild eller det er at undgå plastik i husholdningen så er det med til at mindske vores affald og dermed sikre fremtiden for vores efterkommere.

I artiklen fra Fyens stiftidende kan du læse om vores families opstart.

Find artiklen her (bemærk du skal have abonnement)

Vi smider i Danmark store mængder plastik affald ud. I vores familie på 5 smider vi knap 200kg plastik ud om året. Et tal der for alvor satte tankerne i gang hos mig. En pose vejer i gennemsnit 20g……..

Er det bare mig der syntes det tal er helt utroligt højt?

Men hvor er det så vi kan gøre en forskel?

Det kan vi lige der hvor du vælger at sætte ind. Jeg håber du vil bruge Ava shop som inspiration til at finde din vej.

I skrivende stund er jeg inviteret med til et online læsermøde i Fyens stiftidende Nordfyn som afholdes d. 03.02.2021 Kl 20:00

Ønsker du at interviewe mig til en podcast, artikkel eller andet kan du sende mig en mail på info@avashop.dk

Glæder mig til at møde dig på shoppen, eller i grupperne på Facebook.

Vi indsamler Cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site er du indforstået med det.  

0
    0
    Din ordre
    Din kurv er tomTilbage til køb